Интересно се живее в Татковината ни! Много интересно! Скука няма.

Интересно се живее в Татковината ни! Много интересно! Скука няма. Какво ли не се случва.

Представете си-интернет на лекар. Седите на кушетката и то/я възприемате като човек, който може да ви помогне. Или пък-детето ви има проблем. Отивате при учителя му, за да потърсите заедно решение на проблема. Нали така? Възприемате тези двамата като добронамерени хора. 

Не така седи въпросът със служителите на МВР. Служители на МВР, всяка седмица, замесени я в корупционни скандали, я в организирани престъпни групи, занимаващи се с рекет, покровителство на наркодилъри, кражби, обири и отвличания. Всяка Божа седмица! Дали възприемате техни служители по начина, по който възприемате докторите и учителите. Гледаш го с униформа, облечен във власт, запасал пистолет и белезници, а той в главата си има престъпни намерения и планове. Къде го чукаш-къде се пука.

Интересно е! Много е интересно!

БАН в траур. Трябвало да се борят за заплатите си, разправя някоя си Мента Стоянова. Учените ни! Да се състезавали за заплатите си! Молявитисе! Кои други съсловия на държавна издръжка го правят? Горе-споменатите служители на МВР? Състезанието за печелене на проекти включва ли заплащането на някакви 500 лв на калпак! И не ми говорете колко часа работели на ден. То и учителките са обект на завис, че работели по 5 часа на ден, имали ваканции и нищо не правели. Е, като е толкова хубаво, защо няма желаещи да станат учители. Нали е много хубаво! БАН се превръща в инкубатор и износител на мозъци. И после, за какво им е тази красива сграда в центъра на София! Да им се вземе и да се направи на хотел с бинго зала! БАН агонизира. Агонозирайки спуснаха черните знамена. Бог да ги прости! Управляващите и тях погребаха, ведно със здравеопазването и образованието.

Интересно е! Много е интересно!

Един пък бивш министър на правосъдието участвал във фалшифициране на документи в подопечното му министерство. Същият този човек бе любимец на младите, красивите и умните. Същият този човек не беше ми лишаван от адвокатски права? Кой, кой го направи министър? ДС и руското лоби, вероятно! Те са дежурните виновници, с които управляващите обясняват поредиците от провали.

Интересно е! Много е интересно!

Жоро Павета, онзи от 60те години се появи отново. Този път, обаче, с жълта жилетка. Събира павета нощем, клати властта този път. С павета! Някой пробвал ли е да вади павета? Аз пробвах. Не става! Яко направени. За да извадиш трябва да намериш калпаво сложени. Толкова калпаво, колкото е направена Метростанцията на летището. Прокапала! Дето вика един умен, млад мъж - метростанция като слънце. Не стига, че е построена ами...Ми да ходят с чадъри. То бива, бива мрънкане и хейтърство, ама чак толкова не бива!

Интересно е! Много е интересно!

България мрази иранските ВВС. Не си вършат хубаво и качествено работата. В тях ни беше надеждата. Минаха нашите между капките. Отърваха кожата тези, отишли на частно бизнес посещение с държавна пара. Иначе гостуването бе много успешно. Много! Освен многото обещания в стил: "С човеку е говорено. От рече-че видими!", премиер-министърът успял да измъкне личния телефонен номер на краля на суадитите. Те така! Да си го има в джисиемчето. Да се хвали с него. Щото иначе на какъв език ще си говорят. Само с конграчулейшънс не става...С Катар агнета щяхме да менкаме. Сега някакви крави ще изхранваме. Ще храним чуждите крави, щото седесарите избиха нашите! 

Интересно е! Много е интересно!

Тази седмица нямаше гръмнаха банкомати! Но пък баретите се опитаха да клатят държавата и те. Преди да преминат на другия бряг и да се включат и те в ОПГ. Завалиите! Събраха кураж да кажат истината, че командирът им не фела. Един старец, с чифте, ги изби. Егаси и баретите. Командирът им така планирал действията им, че старецът хич не разбрал-разбрал го атакува и вкара един млад мъж в гроба. За награда изхвърлят майката, на този застрелян млад мъж, от ведомственото жилище. Ми така де! Тя не е барета. Застреляният си е застрелян, майката с кач в гъзо и да се оправя! 

Интересно е! Много е интересно!

Канада маха визите за българите. Сега като се юрне народа! Още една страна ще разбере колко добри джебчии имаме. Е, може да не е през зимата, защото там е студено. Кунките замръзват и ще е трудно да се тараши. Иначе, продаваме голфа и беж, лиске, да бягаме.
Ох! Интересно е! Много интересно е!

Comments

Popular posts from this blog

Като няма прокопсия-плюл съм в тази орисия!

Как "увисналата карантия" на един мъж предизвика оживена полемика относно "тежкото положение" на учителството.

Безликото чудовище на държавната администрация ни убива. Войната на един от нас с нея.