А вий...вий сте идиоти...

Другарки и другари,

Седя си на дивана, сърбам си чок шекер кахфето, реша си побелялата брата и размишлявам.

Идиотизмът заразен ли е? Докторите ще кажат "Не!". Ще говорят за хромозоми, наследственост, алкохолизъм и промискуитет. Не! Ама, да!

Иначе как да обясним идиотите журналисти по ТАЛАВИЗИИТЕ, които ни разхождат с камерите около гарата на ХИТРИНО и ни обясняват:

"- Ето, погледнете това хубаво кученце! То е оцеляло съвсем само при трагедията. Вижте, тази пепел покрила останките от къщите на клетите жители на ХИТРИНО. Бабо Халифе, ти как се чувстваш? Радваш ли се, че си оцеляла?" И все такива идиотизми.

А, ХИТРИНО изглежда като Варшава след края на Втората световна война. Всички тези разрушения са "причинени от едно кюмбе, тип циганска любов, на въглища".  Високата скорост на композицията, управлявана от идиоти машинисти, притискани финансово от идиоти работодатели, също е допринесла, казват за дерайлирането на ....шестата цистерна в средата на композицията.

Кметът идиот от ДПС седял и наблюдавал лошия релсов път и си думал: " Секеджам сени, идиотлар ефендерим! Йок, бурда чок бала патаклама ше вземе да взземе да стане! Бен кьор чок сейр булгарар! Чок голем сейр!" И това е! Няма да подаде сигнал до властите. Няма! Него кво го секеджам! Йок билям!


Машинистите, по съвет на адвокатите, сега предпочитат да влязат психиатрията на затвора и да се правят на психично болни за да отърват кожата. Идиотите, работодатели, пък нямали застраховка в България, а в Румъния. Който иска пари от застраховател да ходи в Румъния и да си ги иска, да ги съди и пр. Иначе, йок кьопелар!

Идиотите, от властите и агенциите, идиотско си слагали кламери по бюрата по цял ден и хич не им пукало, че фирмата-превозвач от една година е без лиценз. Тях какво ги е..е! Чок бала параса са получили за слагането на кламерите и жмането! Жмат! Това им е работата да жмат!
Идиотът, който е завършил телесно възпитание и физкултура, имал дислексия и не може една дума правилно да напише. А, се правеше на топ милиционер. Идиотска ни работа. То, аслъ, в милицията идиот до идиота, мила моя майньо льо!


Други пък едни идиоти се пънат да правят правителство, защото шубето е голям страх. Страх от една неИДИОТСКО, евентуално, правителство, назначено от Президента Радев!
Добре, де! Заразата на идиотизма е обхванал с пипалата си Татковината ни. Лошото е, че е поел в направление 45.00! Западно от нас! Немците са заразени. Три деня как славните им дружини задружно гонят Михаля алиас Мехмет Терористоглу!

Идиотизъм и в Полша. Там идиотите все към Русия гледат и все Русия ругаят. Русия им е виновна и за алкохолизма им.

Идиотизъм и в братска Турция. Един идиот правил патаклама по американското посолство. Идиотите го арестуваха и се чудят, на видеото се вижда отлично, къде да го сложат, в коя кола. А насам – бурда, а натам – сикма! Идиотлар чок бурда билям! Да не говорим за идиотите охранявали изложбата, на която застреляха посланика на Русия. Руснаците вече казват ТИМЕО ТЮРК ЕТ ДОНА ФЕРЕНТЕС. ( виж. Timeo Danaos et dona ferentes!) Ако бяха ни питали, щяхме да им го кажем, но те нали все за по-малък и тъп, недоразвит брат ни имат! Не питам! А надо! Спрашывайте патило неть старило!

За идиотизма в МОН и РУО-тата няма да пиша. Той е до болка познат. Лошото е, че от там тръгва заразата!

"...Крещим, но щом изтрезнеем,
забравяме думи, клетви,
и немеем и се смеем
пред народни свети жертви!

А тиранинът върлува
и безчести край наш роден:
коли, беси, бие, псува
и глоби народ поробен!

О, налейте! Ще да пия!
На душа ми да олекне,
чувства трезви да убия,
ръка мъжка да омекне!

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти,
аз вече нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!"


Няма спасение от идиотизма, другари и другарки!

Няма! 

Comments

Popular posts from this blog

Като няма прокопсия-плюл съм в тази орисия!

Как "увисналата карантия" на един мъж предизвика оживена полемика относно "тежкото положение" на учителството.

Безликото чудовище на държавната администрация ни убива. Войната на един от нас с нея.