Некои съображения относно външно политическата и вътрешно политическата обстановка у нас.

Другарки и другари,

След еуфорията на изборите в САЩ и у нас (като не-нам-кой-си-техен-щат) и шегите за дългата ръка на Путин трябва да кажем следното:

- смазващата победа на Доналд Тръмп е победа на системата. Явно и там хората им е писнало от семейство Клинтън, изцепките на съпруга, после на съпругата.

- Системата и партиите плащат народа с комунизация. Тези хора отдавна виждат бели мишки по ъглите на стоите си. Щом и хора моя възраст, живели и учили по времето на соца, казаха, че по онова време нищо не било направено, а и нямало банани, заслужава ли си да им се обяснява. Нека живеят по своя начин.

- Управляващата партия усеща гнева на народа за годините бездействие, гнет, безогледна експлоатация. Народът им зашлеви шамар миналата неделя по една буза. Управляващите, като добре християни, ще обърнат другата буза следващата неделя.

- Сравнение между Цацева алиас МАКЯТА и Радев алиас Генералът ( защото той наистина е генерал, преминал през стълбицата звания, а не е осъмнал като такъв подобна на Б.Б., Димо Гяуров и сие) не може да има. Радев е точния човек за президент. Алюзията между него и Парванов е неумесна. Ренегатът Първанов получи заслуженото и отива на бунището още един път.

- Станислав Трифонов и Красимир Каракачанов ще продължат да играят определяща роля в политическия живот. Първият, успешно промиващ мозъците на младото поколение, явно ще бъде новият експеримент на знайни политически танкове извън страната и у нас. Каракачанов, не толкова, колкото Джамбазки ще игреят ролята на шута - ще назовават точно болките на обществото ни и ще бъдат дишащите във врата на управляващите нихилисти.

- Етническите партии ще добият сили и храброст и ще ни се наложи да ни отеснее в Татковината ни съвсем скоро.

- Ромският фактор ще расте в буквалния и преносен смисъл. Ще бъде толкова сериозен, че ще ни се наложи да живеем на анклави с патролираща жандармерия между тях. Социалната ни система ще продължи да бъде източвана и тяхната заучена безмощност ще се превърна във воденичен камък на шията на народа. Ще се появят крайно десни организации, които ще се опитат да вземат в техни ръце този проблем и етническото напрежение ще нараства.

- Образователната система ще продължи да се руши. Все по-трудно ще става да се намират учители за българските училища. Децата ще продължават да учат ненужни, затъпяващи неща и разказвателни предмети, коите ще наизустяват. Те ще продължат да бъдат отблъсквани от умствения труд и в следващите 20 години ще има огромен глад за високо квалифицирани кадри.

- Здравеопазването ще върви също надолу до достигане на прага на търпимост и мяра за създаване на ситуация на възмущение от народа. Ще загинат близки хора на управляващите, известни личности и чак тогава ще се вземат козметични мерки. Здравеопазването, ако

- Боеспособността на армията ни ще спадне толкова, че личният състав ще се чуди какво да прави в поделенията с остарялата техника.

- Вътрешната сигурност и милицията ще се влошава. Фашизирането на втората ще продължи. Изтезанията в милиционерските участъци ще стават все повече. Това ще носи радост на служителите и ще ги издига в собствените им очи. Те ще просължат да се въобще остане някакво, ще бъде за бедни и богати.възприемат като полубожества. Народът ще трябва да вземе сигурността в свои ръце. Търговията с оръжи ще бъде отличен бизнес.

- Емигрантите в страната се очаква да достигнат около 5 до 10 % от населението на страната до 2020.

И да завършим - ще става все по интересно шоуто на СЛАВИТО - любимецът на народа!

Comments

Popular posts from this blog

Като няма прокопсия-плюл съм в тази орисия!

Как "увисналата карантия" на един мъж предизвика оживена полемика относно "тежкото положение" на учителството.

Безликото чудовище на държавната администрация ни убива. Войната на един от нас с нея.