Българите живеем в условията на иновативна война

Легиони от мигранти атакуват Европа
Строените в кохорти войници, вървящи към крепостни стени под звука на барабани и развети знамена е клише от лоша холивудска продукция.
Войната на 21 век се промени. Не трябва много знания за да си анализираш случващото се и да осъзнаеш, че си живеем в условия на война. Само дето сирените и военните сводки и комюникета не са ежедневие.

Преди няколко месеца се заговори за хибридна война. Това не е онази конвенционалната, при която има  ракетна и артилерийска подготовка, а след това пехотата, подкрепена от бронирана техника, разчиства останките от съпротива. Хибридната война е дезинформация на населението, подвеждането му в отклоняваща вниманието му посока, подхвърляне на лъжлива информация, насаждане на фалшиви стойности.

Тези последните дали ви говорят нещо? Дали пък сте свидетели на облъчването на населението с подобни неща от медии, които са финансирани от неназовани, знайни и незнайни фондации и чуждестранни институции. Да! Нали?

Всичкото това ни се случва през последните 25 години. А след това се чудим защо все още няма гражданско общество, защо хората са изби-колци и пустиняци! Младежите са особено важна цел на хибридната война. Като прибавим и внасянето на наркотични вещества от посока югоизток всичко си ляга на мястото. 

И моля ви, стига с тези еврейско-израелски заговори! Те прекалено много са заети с войната, която се води в техния регион от десетилетия.

Ние, другарки и другари, живеем в условия на война. Така мразената от нас политическа класа, която е представител на едрия капитал се прави, че нищо не се случва. Правят се на умрели лисици пред тази „миграционна вълна“, която по същество си е авангарда на една армия от завоеватели. Тази „миграция“ е точно тази иновативна война.

Завоевателите идват невъоръжени, защото са проучили и усетили  фалшивата толерантност на европейците. За тях да си толерантен означава да си слаб, защото те не са толерантни. Те не са съградили нищо сами! Хората от този свят използват робски труд, разрушават, убиват, режат глави. Те са НЕтолератни към другите религии и за тях е чест да избиват християни.
Благодарни бежанци изразяват благодарност
Нима хората по горните етажи на властта не разбират това? Не искам да вярвам, че нарочно си затварят очите, защото и на тях ще им се наложи да живеят в едни етно-религиозен променен континент. Убеден съм, че живеем в условия на война с временно затишие. Или по-скоро това е своеобразна рекогносцировката ( дума на латински: recognosco – оглеждам, а във военното дело е предварителен оглед на позициите на противника в района на предстоящите бойни действия).
Нима западняците не разбират тази опасност и си мислят, че България отново ще спре завоевателя като една време! Ще притъпи силата на удара. Този път те няма да се спрат пред Виена.

Новите варвари ще ударят РИМ, ПАРИЖ, ЛОНДОН...БЕРЛИН вече буквално е паднал. Немските медии крият информация за всекидневни нападение над хора, бизнеси, полицейски участъци и военни в Германия. В тази страна цари страх! Страх от една страна от немската полицейска машина, а от друга страна – страх от предстоящото заколение. Не случайно върви брожение в цели региони там, в които хората припознават РФ като носител на справедливата кауза и християнските ценности.

Тази „миграционна вълна“ още не завършила. Идват още млади, здрави, озверели фанатизирани мъже. Един път настанили се в Европа ще последват  нападания на военни поделения, полицейски участъци и въоръжаване на бойците им.

ТОЛЕРАНТНОТО европейско население сàмо ще си сложи главата на дръвника.

Не се заблуждавайте! Помощ от никъде няма да дойде. Този път! Никой няма да окаже помощ на хората и да защити сигурността и живота ни. Армия почти нямаме. Бойко Борисов имаше достатъчно време, близо седем години, още встъпването си в длъжност през 2009 година да приведе в ред държавата.  Сега, Татковината ни, щеше да разполага с армия, която да заслужава това име, с правосъдие, което не се поддава на външни влияния, с икономика, която да му осигурява необходимите данъци, както и с уважение, каквото едва ли би имал друг премиер на Балканите. Ако всичко това се беше случило, нямаше да е необходимо сега да изпада в унизителната поза на молител и да се поставяме в позата на васал.

Да погледнем съседна Румъния. Страна, която дълго време смятахме за циганска и едва ли не изостанала. За разлика от нас и обкръжаващите ни "тъмни сили", румънците си свършиха работата и никой не се занимава с тях. Прави ли ви впечатление, че те са отсъстващият от консултативните срещи на Меркел с европейски лидери по въпросите на миграцията? Самият Борисов неотдавна се почуди защо мигрантите не се интересуват от маршрут през Румъния: 

"В Румъния не искат да ходят, не знам по какви причини", каза той преди десетина дни в интервю по Нова телевизия. Като не знае, да му кажем ли ние: защото колкото мигранти са влезли в Румъния през България, толкова са ни върнати. Просто румънските власти си вършат работата, за разлика от българските, или по-точно, не смятат, че в работата им влизат каналджийски задължения. Румънците имат силна армия, силна полиция и силни специални служби. Докато ние „рушахме, разграждахме и ликвидирахме“ – те градяха. Битовата престъпност там е сведена до нула! Нямат проблем с „мигранти“ – завоеватели.


Нима вярвате на премиера ни, че ще връща мигранти и няма повече да ги приема? Знаете го, че ако той каже : "Слънцето изгрява от изток." ще трябва да се обърнете и да погледнете. Днес, привечер той говори едно, сутрин, като се събуди друго и се псува, че устата му изпреварва работата на мозъка му! 

Искате ли да се обзаложим, че не само няма на върне мигрантите, а ще му наложат да приеме стотици! Той и кохортата му са добре охранявани. А ние?

Что делать? Что? В създалата се обстановка и положение? Дали сами вече се досещате за отговора или да ви го подскажа?


Пак!

Comments

Popular posts from this blog

Като няма прокопсия-плюл съм в тази орисия!

Как "увисналата карантия" на един мъж предизвика оживена полемика относно "тежкото положение" на учителството.

Безликото чудовище на държавната администрация ни убива. Войната на един от нас с нея.